Fijne Paasdagen

We moeten inmiddels leven met een diep geworteld wantrouwen naar elkaar. We vertrouwen het vaccineren niet, we moeten zelftesten uitvoeren die we ook niet vertrouwen. Wie naar de kerk gaat is ook niet te vertrouwen, journalisten ook dan maar niet. Jongeren verpesten het (we vergeten dat we jongere al een jaar alles ontzeggen).
Wie gelukkig naar buiten gaat om te bewegen, zetten we de pin op de neus vanwege vertrappen van de natuur. Parken gooien we dicht en sturen we handhavers op af. Je bent een wappie als je kritische vragen stelt. Een politicus die lastig is geven we een andere functie. Heb je de leiding dan mag je geheugenverlies hebben. Ben je viroloog mag je half God spelen. Binnen met twee wordt al als een feestje gezien. “Ik” gedraag mij braaf en het is altijd die ander die het verpest (deze stelling is niet altijd juist 😉). Niet aangetoond dat je buiten besmetting oploopt. Test met stadion geslaagd maar dat vertrouwen we niet. Bewindvoerder besmet stapt in bij chauffeur, maar daar moeten we maar geheugenverlies voor hebben.

Wie demonstreert voor de vrijheid is sowieso een wappie en mogen ze in elkaar meppen. Kom je er dan niet meer uit dan moeten terrassen allemaal weer wel open gooien. Rivm verwijst naar VWS of naar GGD of naar Huisarts of naar RIVM (dat is weer naar zichzelf – dat klopt). Blijf ik dit als volksvertegenwoordiger eigenwijs volgen en blijf als raadslid in verzet. Maak niet normaal wat niet normaal is. Opstanding voor normaal.

Tja,,,,
Komt de zon nog wel op? Ja!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s