De kop van het nieuwejaar is er af.

Nu de eerste week van 2020 is geweest, wil ik iedereen, die ik nog niet persoonlijk dat heb gewenst (en dat zijn er heel veel 😉) als fractievoorzitter van Stadsbelang-Gorinchem en als raadslid van de Gemeente Gorinchem u allen een mooi 2020 wensen in goede gezondheid.

Meedragen aan Gorinchem
Tevens hoop ik dat u (en ook jij dus) in Gorinchem als inwoner, ondernemer, verenigingslid, maatschappelijke partner of bezoeker weer mee wilt werken aan onze mooie stad. Voor de één zal dat oplettend zijn, terwijl het voor de ander meewerkend, meespelend (sport, cultuur, muziek) of leveren van een bijdrage is. In Ieder geval weer meedragen aan een zorgzame, levendige en leefbare samenleving in Gorinchem.

Belang van de Stad is van iedereen en Stadsbelang is vóór de Stad en iedereen.


Ook met onze fractieleden en bestuur van Stadsbelang wil ik u graag dit komend jaar ontmoeten voor het contact met de Stad. En heeft u (of heb jij) vragen, neem dan contact met ons op en stel ze gerust. Daar waar we kunnen geven we direct het antwoord of anders werken we er aan. Stadsbelang gaat dit jaar ook door in goede samenwerking met alle raadsleden in onze gemeenteraad en burgemeester & wethouders.

Wij hopen je te ontmoeten, 
Hans van Mourik 
Fractievoorzitter SB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s